A-klinikkasäätiön sähköiset palvelut mukana ensimmäistä kertaa järjestettävillä virtuaalisilla Päihdepäivillä

Maanantai, 24. toukokuu 2021 - 12:55

A-klinikkasäätiön sähköiset palvelut mukana ensimmäistä kertaa järjestettävillä virtuaalisilla Päihdepäivillä

Tänä keväänä Päihdepäivät (19.5.−20.5.2021) esittäytyivät kokonaan verkossa vallitsevan koronapandemian vuoksi. A-klinikkasäätiön sähköisten palveluiden Puheeksioton verkkokurssit näyttäytyivät osallistujille virtuaalisesti näytön takaa osana säätiön muita palveluita ja toimintaa.

Sähköiset palvelut esittelivät omassa seminaarikokonaisuudessaan Unto – Unelmista totta -sivuston. Unto-sivusto on suunnattu, ei vain kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille, vaan kaikille omaan hyvinvointiin, arkeen ja toimintakykyyn sekä yhteiskunnalliseen osallistumiseen tietoa ja tukea tarvitseville ihmisille. Sivusto soveltuu hyvin myös mielenterveys- ja päihdepuolen asiakkaille osana heidän toipumispolkuaan.

Lisäksi sähköiset palvelut esittelivät Päihdepäivien omassa seminaarikokonaisuudessaan hyvinvoinnin ja osallisuuden sekä muun tuen tarpeen parissa asiakastyötä tekeville ammattilaisille suunnatun uuden verkkokurssin Ota puheeksi työelämänvaihe, joka on toistaiseksi vielä kehitysversio. Ota puheeksi työelämänvaihe -verkkokurssi tulee olemaan uusi opintokokonaisuus puheeksioton verkkokurssien rinnalla tulevaisuudessa. Se sopii hyvin esimerkiksi perehdytyspaketiksi uudelle, aloittavalle työntekijälle, mutta myös täydennysopinnoiksi esimerkiksi pitkään sosiaaliohjaajan työtä tehneelle työntekijälle.

 

Tutustu Unto – Unelmista totta -sivustoon täältä: https://unto.elamanvaihe.fi/