Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Tälle sivulle on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä kurssille rekisteröitymisestä, kurssin suorittamisesta sekä verkkokurssista yleisemminkin. Kysymyksiin ja vastauksiin kannattaa perehtyä jo ennen kurssin suorittamista tai niihin voi palata missä vaiheessa kurssia tahansa.

Yleistä kurssista

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu työpaikkojen esimiehille ja johdolle, jotka vastaavat työntekijöiden työhyvinvoinnista. Kurssitus toteutetaan työyhteisöittäin.

Miten kurssitus tilataan?

Työpaikan yhteyshenkilö voi tilata kurssituksen, kun organisaatiossa on tehty päätös valmennuksesta. Tilauslomake on saatavilla Tilaa kurssitus -osiosta.

Kurssille rekisteröityminen

Miten kurssille rekisteröidytään?

A-klinikkasäätiö antaa organisaatiolle oman kurssiavaimen, jonka avulla pääsee rekisteröitymään kurssille. Etusivulta kohdasta Kirjaudu kurssille kautta pääsee luomaan henkilökohtaisen tunnuksen. Tunnus pitää vahvistaa omasta sähköpostista. Sen jälkeen kirjaudutaan oppimisympäristöön ja pääsee suorittamaan kurssia.

Miksi vahvistusviestiä ei tule?

Vahvistusviesti saattaa ohjautua sähköpostin roskapostikansioon. Jos tunnuksen vahvistaminen ei onnistu, ota yhteyttä osoitteeseen otapuheeksi.johto(at)a-klinikka.fi. 

Mistä kurssiavaimen saa?

Organisaation yhteyshenkilö toimittaa omille työntekijöilleen ohjeistuksen, joka sisältää kurssiavaimen. Kurssiavain on ryhmäkohtainen ja tarkoitettu vain niille osallistujille, joiden tiedot on ilmoitettu A-klinikkasäätiölle tilauksen yhteydessä.

Mistä saa uuden tunnuksen tai salasanan unohtuneen tilalle?

Klikkaa oppimisympäristön etusivulla Unohditko käyttäjänimesi tai salasanasi? -linkkiä. Syötä sähköpostiosoitteesi Etsi sähköpostin perusteella -kohtaan. Saat lisäohjeistuksen sähköpostiisi.

Kurssin suorittaminen

Kuinka kauan kurssin suorittaminen kestää?

Perustietojen läpikäyminen vie aikaasi muutaman tunnin. Linkkien alta löytyy paljon hyödyllistä lisätietoa, johon voit palata myös uudelleen tarpeen mukaan. 

Voiko lopputentin uusia?

Kurssin lopputentin voi uusia niin monta kertaa kuin on tarvetta, tärkeintä on omaksua kurssin asiat osaksi omaa työtä.

Mistä kurssitodistus tulostetaan?

Kurssitodistus tulostetaan oppimisympäristöstä (Moodle).