Ennätysmäärä uusia rekisteröityneitä opiskelijoita Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssilla

Maanantai, 5. heinäkuu 2021 - 12:14

Ennätysmäärä uusia rekisteröityneitä opiskelijoita Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssilla

A-klinikkasäätiön Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssi on kerännyt tänä keväänä huikean määrän uusia rekisteröityneitä kurssilaisia. Vuoden 2021 tammi-kesäkuun aikana esihenkilöille suunnattu Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssi sai peräti 105 uutta rekisteröitynyttä kurssilaista opiskelemaan ja täydentämään omaa ammatillista osaamistaan puheeksioton taidoissa ja hankkimaan tehokkaita työkaluja siihen.

Eri toimialoilla ja organisaatioissa työskentelevien esihenkilöiden, päälliköiden ja muun johdon alla toimivien ammattilaisten antaman kurssipalautteen perusteella, A-klinikkasäätiön Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssi sai kurssilta koetun hyödyn keskiarvoksi 4.41 (mitta-asteikko 1–5; 5 korkein arvosana). Päihteiden puheeksioton taitoja tarvitaan kaikissa työyhteisöissä ja kurssi on osoittanut, että niiden merkitys on korostunut osana kokonaisvaltaista työpaikan työhyvinvointia ja laadun arviointia.

A-klinikkasäätiön Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssi on maksuton ja se on helposti sovellettavissa niin isompien organisaatioiden kuin pienempien paikallisyritysten tarpeisiin tiiviiden ja visuaalisesti mielekkäiden sisältöjen ansiosta. Monipuoliset materiaalit antavat mahdollisuuksia soveltaa kurssia ja tehdä toimialakohtaisia painotuksia hyödyntämällä esimerkiksi kurssilla tarjottuja vapaaehtoisia lisäosioita.    

 

Tilaa kurssi täältä: https://paihteettyopaikalla.otapuheeksi.fi/