Tilaa kurssitus

Tilaa kurssitus

Ota puheeksi päihteet työpaikalla -kurssitus toteutetaan työyhteisöittäin. Verkkokurssi sopii kaikille esimiehille ja johtavissa asemissa toimiville, jotka huolehtivat työntekijöiden työhyvinvoinnista ja -kyvystä. Esimiestehtävissä toimivien lisäksi suosittelemme tätä kurssia esimerkiksi päihdeyhdyshenkilöille, työsuojelun edustajille, luottamusmiehille, HR:n edustajille sekä työterveyshuollon toimijoille.  

HUOM! Tätä kurssia päivitetään, emmekä ota uusia tilauksia ennen syyskuuta 2024. Uudistettu verkkokurssi tilattavissa jatkossa osoitteessa a-klinikkasaatio.fi

Kun työnantaja tai sen edustaja on tehnyt päätöksen työpaikkansa esimiesten valmennuksesta, työpaikka valitsee joukostaan yhteyshenkilön, joka tilaa kurssituksen tällä lomakkeella (emme ota uusia tilauksia vastaan ennen syyskuuta 2024). Tietosuojaselosteesta ilmenee, mitä tietoja tallennamme tilaus- ja osallistujarekistereihimme.

A-klinikkasäätiö lähettää yhteyshenkilölle ohjeistuksen ja kurssiavaimen, jotka yhteyshenkilö toimittaa osallistujille. Osallistujat rekisteröityvät henkilökohtaisesti oppimisympäristöön ja ohjautuvat omaan ryhmäänsä kurssiavaimella.

Kurssiavain on ryhmäkohtainen ja tarkoitettu vain niille osallistujille, joiden tiedot on ilmoitettu A-klinikkasäätiölle kurssin tilauksen yhteydessä. Yhteyshenkilö ilmoittaa mahdollisista osallistujamuutoksista osoitteeseen otapuheeksi.johto(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja kurssista on saatavilla sivuilla Tietoa kurssista sekä Usein kysyttyä.